Search
Close this search box.

Reserviläistoimintapäivä Kovelossa

Viimeisimmät

Karkkilan Reserviläiset järjesti ensimmäistä kertaa naisille suunnatun reserviläispäivän Karkkilan Kovelon Ampumarata-alueella 29.10.2022.

Tapahtumaan oli varattu 15 paikkaa, jotka täyttyivät varsin nopeasti. Kauimmaiset osallistujat tulivat Turun ja Lappeenrannan seuduilta. Päivän ohjelma oli tiivis, kuuteen tuntiin mahdutettiin niin Varautuminen 72h intensiivisellä ryhmäpaneelilla kuin myös kahden tunnin mittaisella katuturvallisuus/itsepuolustuskurssiosalla, jonka vetäjinä toimivat alan asiantuntijat Harri Jokivirta ja Kari Rastas.

Päivän aikana sattunut saderintama ei hillinnyt osallistujia suorittamasta ammuntaosuuksia niin pienoiskiväärillä kuin myös reserviläiskiväärillä. Tulokset ammunnoissa olivat upeita, sillä yli 80 pisteen sadasta saavuttaneita ampujia oli toiset puolet osallistujista, lieneekö takana myös hyvät Karkkilan Reserviläisten kouluttajat, jotka hoitivat ammuntaosuudet ammattitaidolla.

Kurssipäivä päättyi tulentekotehtävään, jonka äärellä kurssilaiset saivat paistaa mukanaan tuoneet eväsmakkarat.

Oli erittäin mukava toteuttaa kurssi ja sille on jatkoa tulossa laajennettuna majoittumista myöden ensi vuoden maaliskuussa samalla alueella.

 

TEKSTI JA KUVAT: TUOMO KORPELA, KaRes pj.

 

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.