Search
Close this search box.

Viimeisimmät

Reserviläisliiton ja Veripalvelun yhteinen verenluovutuskampanja korostaa reserviläisten merkitystä osana suomalaista huoltovarmuutta ja valmiutta. Sinä, reserviläisenä, voit auttaa pelastamaan ihmishenkiä.

Reserviläisliiton ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun valtakunnallinen verenluovutuskampanja järjestetään jälleen 1.3.–31.5.2024. Kampanjalla halutaan muistuttaa Reserviläisliiton jäseniä verenluovutuksen tärkeydestä: verenluovuttajien rooli suomalaisen huoltovarmuuden ja valmiuden kannalta on merkittävä.

Reserviläisliiton jäsenyhdistykset voivat ottaa osaa verenluovutuskampanjaan perustamalla yhdistykselle Luovuttajaryhmän. Jäsenet voivat kerryttää yhdistyksen Luovutusryhmän pistepottia mainitsemalla yhdistyksen nimen verenluovutuskäyntinsä yhteydessä.

Ohjeet kampanjaan osallistumiseksi löydät Veripalvelun sivuilta. https://www.veripalvelu.fi/reservilaisliiton-verenluovutuskampanja/

Aktiivisimmat piirit ja yhdistykset palkitaan

Reserviläisliitto tulee palkitsemaan verenluovutuskampanjaan aktiivisesti osallistuneita piirejä ja yhdistyksiä rahapalkinnoin. Piiri- ja yhdistyskohtaiset palkinnot ovat seuraavat:

Piirisarja (luovuttaneiden prosenttiosuus piirin kokonaisjäsenmäärästä):

sijalle sijoittuva piiri saa 500 euroa
sijalle sijoittuva piiri saa 300 euroa
sijalle sijoittuva piiri saa 200 euroa

Kaksi yhdistyssarjaa (luovuttaneiden prosenttiosuus yhdistyksen kokonaisjäsenmäärästä):
Yhdistys, jossa jäseniä 149 tai alle:
sijalle sijoittuva yhdistys saa 500 euroa
sijalle sijoittuva yhdistys saa 300 euroa
sijalle sijoittuva yhdistys saa 200 euroa

Yhdistys, jossa 150 jäsentä tai yli:
sijalle sijoittuva yhdistys saa 500 euroa
sijalle sijoittuva yhdistys saa 300 euroa
sijalle sijoittuva yhdistys saa 200 euroa

Etkö löydä omaa ryhmääsi?

Yhdistykselläsi voi jo olla Luovuttajaryhmä, etsi täältä nimihaulla. Jos löydät ryhmän, sen voi ilmoittaa mukaan kampanjaan tällä lomakkeella.

Ellet löydä ryhmää, voit perustaa Luovuttajaryhmä tällä lomakkeella. https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuttajaryhmat/haluan-perustaa-luovuttajaryhman/

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.