Search
Close this search box.

Reserviupseeriliittoon

Viimeisimmät

Suomen Reserviupseeriliiton uudeksi järjestöpäälliköksi on valittu Toni Sarro. Aikaisemmin mm. lentäjänä ja ICT-alalla toiminut aktiivinen maanpuolustuksen harrastaja aloittaa uusissa tehtävissään liitossa 1. helmikuuta. Uuden järjestöpäällikön keskeisin työtehtävä on liiton jäsenjärjestöjen toiminnan tukeminen.

Sarro suoritti aikoinaan varusmiespalveluksen 17-vuotiaana ja kotiutui alikersanttina. Reserviupseeritutkinnon hän suoritti Sodan ajan johtajakurssilla (ent. aliupseerista upseeriksi -kurssi) 2013-2014. Sotilasarvoltaan hän on reservin yliluutnantti.

Sarrolla on vankka kokemus reserviupseeritoiminnasta niin yhdistys- kuin piiritasolta. Hän on toiminut Porvoon Reserviupseerikerhon varapuheenjohtajana vuodesta 2017 alkaen. Uudenmaan Reserviupseeripiirin hallituksessa hän on toiminut vuodesta 2018. Sarro on kouluttanut itseään aktiivisesti esimerkiksi Puolustusvoimien kouluttajakoulutuksen kautta, ja toiminut myös MPK:n Lukiolaisten turvakurssin johtajana.

Aktiivisena sovelletun reserviläisammunnan (SRA) harrastajana Sarro on edustanut Suomea ampuma- sekä sotilastaitokilpailuissa Virossa, Ruotsissa, Puolassa sekä Hollannissa. Hän toimiii Porvoossa myös paikallisen ampumaratayhdistyksen hallituksessa, sekä Uudenmaan Reserviupseeripiirin SRA-vastaavana. Sarro osallistui myös RESUL:n tuoreeseen SRA:n kansainvälistämisprojektiin.

Suomen Reserviupseeriliitto

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.