Search
Close this search box.

Blogit

Uudet jäsenet mukaan toimintaan

6.6.2022

Työntäyteinen kevät piirin hallinnossa sekä piirin yhdistyksissä alkaa olla tehty, kesätauko kolkuttelee ovelle, koululaiset ovat päättäneet lukukautensa ja valmistujaisia on vietetty viime viikonloppuna ympäri suomenmaan. Itselläni oli etuoikeus osallistua 4.6 Puolustusvoimien lippujuhlapäivän paraatiin Keski-Uudenmaan komppanian joukoissa, tapahtuma oli hieno ja ikimuistoinen tunnelmaltaan ja toi konkreettisesti esille kokonaismaanpuolustuksen voiman sekä kuinka arvostettu puolustusvoimamme ovat kansamme keskuudessa.

Uudenmaan reserviläispiirin paikallisyhdistyksiin on 1.1.-1.6 välisenä aikana liittynyt uusia jäseniä 854 kappaletta, kasvu on ollut huikea kun vastaavana aikana vuosi aiemmin luku oli 124 henkilöä. Uudet jäsenet ovat päässeet hienosti toimintoihin mukaan piirin alueella, talkoita on järjestetty, ampumaradat ovat olleet kovassa käytössä, koulutuksia on yhdistyksissä järjestetty ym. muistetaan ottaa uudet jäsenet myös perinnetyöhön mukaan, veteraanien ja heidän puolisonsa siirtyessä viimeiseen iltahuutoon on tärkeä siirtää perinnetyö uusille hartioille jotta muistot ja heidän työnsä eivät unohdu.

Ampumatoiminnan edellytysten parantaminen on yhdessä upseeripiirin kanssa painopisteenä syyskaudellakin, Upinniemen ratojen käyttö etenee suunnitelmallisesti ja uusia kuvioita mm. sisäammuntaratojen osalta on suunnitteilla mikäli rahoituskuviot saadaan ns. maaliin, tästä tietoa lisää heti kun on mahdollista asiasta tiedottaa. Yhdistysten kannattaa muistakaa käyttää hyväksi liiton rahallinen etu hankkia aseita yhdistyksille, tämä etuhan on voimassa vuoden loppuun saakka. Liiton asiakaspalvelu palvelee kesäajan aiemmin liiton jäsentiedotteessa ilmoitetulla tavalla.

Ennen kesälomille lähtöä muistattehan osallistua Kesäyönmarssiin Tuusulassa la 11.6.2022

Onnittelut 4.6 ylennetyille ja huomionosoituksen saaneille ja hyvää kesää kaikille!

Mats Fagerström

puheenjohtaja

Uudenmaan Reserviläispiiri ry

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.