Search
Close this search box.

Viimeisimmät

OSALLISTU RESUL FOUR DAY MARCH ETÄMARSSIIN HELATORSTAIVIIKOLLA

Reserviläisurheiluliiton neljän päivän etämarssi RESUL Four Day March on jo ovella. Marsseja voi käydä itsenäisesti tai porukalla tekemässä helatorstaiviikonloppuna 18.-21. toukokuuta. Osallistuminen on ilmaista, ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Pääpalkintona on tuhannen euron arvoinen Ecoaims-pistoolisetti.

Tapahtuman kotisivu on resulfourdaymarch.fi. Sieltä löytyvät marssin säännöt, suoritusluokat ja -mitali, suojelijan terveiset, sekä runsaasti lisäinformaatiota. Ennen tapahtumaa sivulle ilmestyvät vielä yhteistyökumppanit ja arvontapalkinnot.

Etämarssin suorittaminen on yksinkertaista. Tallennat vain puhelimella tai urheilukellolla liikkumasi reitin. Todisteeksi suorituksesta liitetään kuva jokaisesta marssikerrasta päivää kohden. Yhdelle päivälle voi tarvittaessa tallentaa kolme erillistä kuvaa eli kolme erillistä tallennettua suoritusta. Tuloksien ilmoittaminen järjestelmään on pyydetty marsseja seuraavaan tiistaihin mennessä.

Kaveri- tai perheporukoita varten jokaisen henkilökohtaisessa käyttäjäprofiilissa voidaan marssiyhteisön jäsenille merkitä sama oma tiiminimi, jonka perusteella tiimin edistymistä voi seurata helpommin tuloksista. Lisäksi jokaisen piirin jäsenen tulee varmistaa, että oma jäsenyhdistys on kirjattu profiiliin.

Jäsenyys on tärkeä, koska etämarssissa on kilometrikilpailu, jossa yhdistyksiä ja piirejä koskevat kilometrit lasketaan yhteen ja verrataan jäsenmäärään. Eniten km/jäsen suorittanut piiri saa nimen kiertopalkintoon ja aktiivisin yhdistys kunniakilven pienten, keskikokoisten ja suurten yhdistysten sarjassa.

Tavoitteleehan sinun yhdistyksesi oman sarjan voittoa? Lähde siis liikkeelle tekemään vaikka kevyt 10 km helatorstaikävely tai kutsu yhdistyksen kavereita mukaan ja tavoitelkaa esimerkiksi korkeinta suoritusluokkaa 160 km.

Nato- ja Ukraina-henkiset sekä muuten kenttäkelpoiset tuotteet löydät uudesta marssikaupasta resul-shop.fi. Tilaus ehtii vielä marssiviikon maanantaina, jos käyt hakemassa tuotteet toimipisteestä Espoosta tai tilaat toimituksen edullisena pakettina.

RESUL:n uutisen tapahtumasta löydät seuraavasta linkistä:

https://resul.fi/yleinen/osallistu-jalleen-resul-four-day-march-etamarssitapahtumaan/

Kilometrikilpailun viime vuoden palkintojenjako ja top-10 tulokset löytyvät seuraavista linkeistä:

https://resul.fi/uutinen/resuln-syyskokouksessa-palkittiin-marssijoita-ja-paatettiin-tulevasta/

https://resul.fi/tulokset/resul-four-day-march-2022-piiri-ja-yhdistyssarjojen-tulokset/

Kannattaa liittyä myös tämän vuoden ”eventtiin”, jossa on ajankohtaista tietoa ja osallistujien tunnelmia:

https://www.facebook.com/events/730143351544998

Kuvat: Kalle Suominen ja Tommi Korhonen

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.