Search
Close this search box.

Kilpailut

22

Elokuuta
Tiistai

Akaan Reserviupseerikerho ry järjestää Etelä-Hämeen ja Uudenmaan reserviläispiirien yhteisen

MAASTOKILPAILUN TIISTAINA 22.8.2023 

Paikka:                               Ruskeekiven ampumarata  (Riisikkalantie 392, Akaa).

Aikataulu:                          Kilpailukeskus avataan       klo 16.00

                                           Aseiden kohdistus              klo 16.10 – 17.10

                                           Puhuttelu                            klo 17.15

                                           Kilpailijoiden lähdöt            klo 17.30 alkaen, väliaikalähtö

Kilpailusarjat:                    Uudenmaan piirien sarjajako: Y (yleinen), Y45, Y60, Y70 ja harrastelijat. Joukkuekilpailu kolmihenkisin joukkuein, jossa oltava vähintään yksi pidemmän suunnistusmatkan kilpailija.                                           

Säännöt:                            Kilpailussa noudatetaan ensisijaisesti  Etelä-Hämeen reserviläispiirien mestaruuskilpailujen yleissääntöjä, lajisääntöjä ja kilpailujen järjestelyohjeita sekä soveltuvin osin RESUL:n sääntöjä.

HUOM: kartanlukuosion  osalta noudatetaan Urheiluparlamentin  21.11.2021 hyväksymät kokeilusäännöt.

Organisaatio:                    Kilpailun johtaja                  Reijo Rasmus AkRu
                                           050 570 2051
                                           reijo.rasmus@gmail.com

                                           Ammunnan johtaja             Petri Airaksinen  AkRu

                                           Suunnistuksen ratamest.    Marko Mahkonen AkRu

                                           Kartanlukuosio                    Marko Mahkonen AkRu

                                           Tulospalvelu                       Markku Hevonoja AkRu

Kilpailun kulku:                Kilpailu suoritetaan järjestyksessä ammunta – kartanlukuosio – suunnistus. Lähdöstä (emit-nollaus) kilpailija etenee ampumapaikalle viitoitusta pitkin, ampuu 10 laukausta, jatkaa viitoitusta pitkin kartanlukuosion lähtöön (emit-leimaus) jossa saa lukukartan, kiertää merkityn kartanlukuosion radan ja luovuttaa kartan toimitsijalle ja ottaa oman sarjansa suunnistuskartan ja aloittaa suunnistuksen (emit-leimaus). Suunnistuksen maalissa kilpailu päättyy (emit-leimaus) ja kilpailija siirtyy emit-tarkastukseen.

Kartat:                                Kartanlukuosiossa ja suunnistuksessa kartan mittakaava 1:7500. Käyräväli 5 m.

Palkinnot:                          Palkinnot jaetaan Saajanmajalla tuloslaskennan valmistuttua. Mitaleilla palkitaan sarjojen 3 parasta ja voittajajoukkueet. Saajanmaja sijaitsee n. 5 km:n etäisyydellä kilpailukeskuksesta. Siirtyminen kilpailukeskuksesta Saajanmajalle tapahtuu kilpailijoiden toimesta.

Kilpailijan vastuu:            Jokainen kilpailee omalla vastuullaan! Järjestäjä ei ole ottanut vakuutusta. Suositellaan Reserviläisten ampumaturvaa.

Ilmoittautuminen:             Viimeistään keskiviikkkona 16.8.2023 sähköpostilla:markku.hevonoja@live.com (sotilasarvo, nimi, sarja, yhdistys sekä emit-numero tai laina emit).

Maksut:                              Osallistumismaksu 15 € / kilpailija , emit-lainaus 5 €. Maksu tulee suorittaa 20.8.2023 mennessä Akaan reserviupseerikerho ry:n tilille FI58 2090 2100 0001 01. Viitteeksi ”E-H maastokilpailu”

Opastus:                            Opastus alkaa Toijalasta Hämeentien ja Kurisjärventien risteyksestä. Kilpailukeskus sijaitsee n. 10 km etelään em. risteyksestä. Navikointiosoite: Riisikkalantie 392. Huom: Jos saavut etelästä moottoritietä, valitse liittymä nro 31 eli ABC:n liittymä. Tarttilan liittymästä nro 30 pääsee Toijalaan, mutta reitti johtaa kiertotielle johtuen suljetusta sillasta.

Tiedustelut:                       Marko Mahkonen puh. 040 768 2650 tai Reijo Rasmus puh. 050 570 2051

Lähtöluettelo:                    Lähtöluettelo on nähtävissä viimeistään maanantaina 20.8.2023 Etelä-Hämeen Reserviupseeripiirin sivuilla osoitteessa https://www.ehrup.net/ sekä Etelä-Hämeen Reserviläispiirin sivuilla osoitteessa  https://etela-hameen-reservilaispiiri.reservilaisliitto.fi/. Lisäksi sivuilta löytyy kartanlukuosion kokeilusäännöt, kilpailukutsu ja kilpailuohjeet sekä lähtöajat.

Huom: Voit esittää toiveita varhaisesta tai myöhäisestä lähtöajasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Muuta:                                Kilpailukeskuksessa ei ole peseytymismahdollisuutta, mutta 5 km:n etäisyydellä Saajanmajalla on sauna lämmin ja myös uintimahdollisuus.  Lisäksi on tarjolla käteismaksua vastaan kahvia, makkaraa ja virvokkeita. Kilpailukeskuksessa on tarjolla vain vettä.

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.