Search
Close this search box.

Kilpailut

Uudenmaan reservipiirin ja Viron Kaitseliitin välinen partiokilpailu

23

Huhtikuuta
Sunnuntai

Kilpailu alkaa kello 10:00, ilmoittautuminen paikan päällä 9:15-9:45. Osoite: Hyvinkään ampumarata, Hikiäntie 1462, Hausjärvi. 

Kilpailuun otetaan Virosta kaksi 4 miehen joukkuetta. Ampumarata on yksityinen, joten erillisiä lupia uniformun tms. käyttöön ei tarvita. Kilpailun on 6 rastia ovat ampumaradan alueella. Kahdella rastilla ammutaan, toisella kiväärillä ja toisella pistoolilla. Neljällä muulla rastilla on erilaisia sotilastaitotehtäviä. Aseet ja patruunat ovat käytettävissä kilpailun järjestäjän puolesta. Kilpailun tulos on partion rasteilla käyttämä kokonaisaika.

Varusteita mitä tarvitaan on maastokelpoinen ja säänmukainen asustus ja kengät. Suojalasit ja kuulonsuojaus ovat pakollisia ampumarasteilla ja niiden läheisyydessä, niiden käyttö on suositeltavaa myös muuten alueella liikkuessa. Radalla on korvatulppia saatavilla, mutta suositellaan tuomaan omat henkilökohtaiset kuulosuojaimet ja suojalasit.

Lisätietoa kilpailusta antaa kilpailun johtaja Mika Virta ( mika.virta@hyres.fi )

Uudenmaan piirin yhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan joukkueet toiminnanjohtaja@uudrespiirit.fi 31.3.2023 mennessä. Joukkueet voivat olla myös paikkakunnan reserviläis- ja upseeriyhdistyksen yhteisiä. 

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.