Search
Close this search box.

Viimeisimmät

Keravan Reserviläiset laittoi uuden vaihteen silmään tämän vuoden alussa. Keres laittoi säännöt uusiksi, ja johtokunta korvattiin hallituksella. Jäsenyysvaatimukset supistettiin 18 vuoden ikään ja Suomen kansalaisuuteen.

Ampumatoiminta keskiöön

Hallitus linjasi uuden puheenjohtajan Joonas Jarvan johdolla ampumatoiminnan käynnistämisen Klondyken sisäampumaradalla vuoden tärkeimmäksi tavoitteeksi. Kun hakemus ampumaradan jäseneksi saatiin käsiteltyä, oli aika siirtyä suunnitteluun. Jäsenistö aktivoitui ampumatoiminnassa mukavasti, ja suunnittelu haluttiinkin pitää avoimena kaikille halukkaille. Ampumavuoroille ilmoittautumiseen valikoitui Nimenhuuto.com ja maksamiseen Mobilepay.

Ensimmäiset laukaukset Klondyken radalla Keres ampui torstaina 21.3. Päiväkirjaan merkittiin 300 laukausta. Harjoittelimme samalla toimintaa uudella radalla. Ratavalvojat Tom Sundman ja Tuomas Kilpiniemi hoitivat hommansa sotilaallisen mallikkaasti. Johtajuutta kunnioitettiin. Yhdeksän ampujaamme noudattivat sääntöjä hienosti, jolloin kaikki meni ensimmäisellä kerralla loistavasti.

Toivottavasti ampumatoiminta lähtee pyörimään jäsenten yhteisenä tekemisenä, jolloin hallitus voi keskittyä kokonaisvaltaisemmin yhdistyksen tulevaisuuden rakentamiseen, varainhankintaan, yhteistyöhön ja tapahtumiin.

Liikunnalla tukea jaksamiseen

Hallitus päätti jättää erillisen liikuntavastaavan nimittämättä ja solmia paikallisten liikuntayritysten kanssa jäsenetuihin perustuvaa toimintaa. Liikunnan kovan luokan ammattilaiset tekevät hommaa työkseen ja näin voimme varmistaa liikuntaharrastuksen jatkuvuus. Reserviläisen tulee olla hyvässä kunnossa jo pelkästään terveyden vuoksi.

Solmimme ensimmäisen yhteistyösopimuksen keravalaisen Crossfit Woiman kanssa, jonka omistaja ja kouluttaja sekä entinen erikoisjoukko-operaattori Janne Lehtonen otti Keravan Reserviläiset avosylin vastaan. Saimme sovittua viranomaisalennukset koko Keravan porukalle. Crossfit sopii täydellsesti viranomaisammattiin, ja vastaa ammattisotilaan kuntovaatimuksia. Aloitetaan perusasioista On Ramp -kurssilla ja edetään yhdessä kohti ammattisotilaan kuntoa. Lisää liikuntapalveluita on tulossa kamppailu- ja itsepuolustuslajien puolelle hieman myöhemmin.

Suunnitelmissa on järjestää yhdessä Keravan Reserviupseerikerhon kanssa matalan kynnyksen liikuntatapahtuma 100-vuotiaan Keravan kunniaksi. Mutta ei tästä vielä sen enempää tässä vaiheessa.

Festina lente.

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.