Search
Close this search box.

19. marssi Tuusulassa

Viimeisimmät

Käy myös Tuusulan Kesäyön marssin Facebook-sivulla; siellä lisää kuvia ja tunnelmia!

Eripituisia matkoja löytyy kaikille 10 kilometristä aina vaativampaan 48 km matkaan. Tänäkin vuonna on tarjolla jo vakiintunut kolmen marssin Extremepaketti: 26 km + 26 km + omavalintainen matka joko 25/35/48 km!  Extremepaketti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä ja ovat jo harjoitelleet pitkiä jalkamarsseja, esimerkiksi Nijmegeniä.

Yhtenä marssivaihtona on polkupyörämarssi, joka suoritetaan osastona sotilasvarusteissa omalla polkupyörällä. Pyöräiltävä matka 100 kilometriä, aikaa suoritukseen on kymmenen tuntia. Toinen pyöräilyvaihtoehto on koko perheen polkupyöräretki Tuusulanjärven ympäri.

Marssimatkojen ilmoittautumislinkit ja hinnat

Marssimatkat ja hinnat

10 km                          23 €
25 km                          45 €
35 km                          50 €
48 km                          55 €

Extreme-paketti    100 €
Polkupyörämarssi reserviläisille 16 €
Kesäyön marssi reserviläisille 16 €
Polkupyöräretki       16 €

Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantaina 7.6. paitsi reserviläisten marssilla, jossa viimeinen ilmoittautumisaika on sunnuntaina 19.5. klo 12.00.

Joukkueiden (vähintään 8 henkeä) ilmoittautuminen aki.makirinta@mpk.fi Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: etunimi, sukunimi, puhelin, syntymäaika ja sähköposti. Jos joukkueessa on yli 12 henkilöä, yksi joukkueen jäsen on ilmainen. Yli 15 henkilön joukkueesta kaksi marssijaa ovat ilmaisia.

Hintaan sisältyy huoltopisteiden tarjonta, vakuutus, maalissa keittoruoka, peseytymismahdollisuus sekä kunniakirja (kaikille), sekä kankainen marssimerkki ja marssimitali (marssimatkasta riippuen).

Ilmoittautuminen kesän marssimatkoille on nyt auki! Tarjolla on taas teille hyvä kattaus monenlaista marssia, varmasti kaikille löytyy sopiva matka. Käykää siis ilmoittautumassa ja haastakaa ystävät, työ- tai seurakaverit mukaan liikkumaan yhdessä. Kyllä se kevätkin tulee, hitaasti mutta varmasti ja sitten päästään taas kunnolla liikkumaan kävellen.

Muistakaa myös  kova tarjous aktiivisille marssijoille: Marssi kaksi, pääset viimeiselle kolmannelle marssille ilmaiseksi. Osallistumalla Brandenstein-marssiin 13.4. Loviisassa ja Kesäyön marssiin 8.6. Tuusulassa mille tahansa matkalle niin ansaitset ilmaisen osallistumisen Kesäyön marssiin 10.8. Raaseporissa!

Pysytään liikkeessä ja muistakaa:

Kävele kuntoa, nauti kesäyöstä – hyvä mieli kaupan päälle!

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.