Search
Close this search box.

Tuusulassa 10.6.2023

Viimeisimmät

Käy myös Tuusulan Kesäyön marssin Facebook-sivulla; siellä lisää kuvia ja tunnelmia!
Eripituisia matkoja löytyy kaikille 10 kilometristä aina vaativampaan 48 km matkaan. Tänäkin vuonna on tarjolla jo vakiintunut kolmen marssin Extremepaketti: 26 km + 26 km + omavalintainen matka joko 25/35/48 km! Extremepaketti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä ja ovat jo harjoitelleet pitkiä jalkamarsseja, esimerkiksi Nijmegeniä.

Yhtenä marssivaihtona on polkupyörämarssi, joka suoritetaan osastona sotilasvarusteissa omalla polkupyörällä. Pyöräiltävä matka 100 kilometriä, aikaa suoritukseen on kymmenen tuntia. Toinen polkupyörävaihtoehto on vuonna 2023 uusi polkupyöräretki, joka poljetaan Tuusulanjärven ympäri. Lähtö tapahtuu klo 16.00 ja tämän koko perheen pyörämatkan voi suorittaa omaan tahtiin; varustevaatimuksena on vain kypärä ja valot pyörässä. Maalissa tarjolla keittolounas sekä kunniakirja. Toinen ”uutuus” on reserviläisten mahdollisuus anoa tietyin ehdoin kertausharjoituspäivää marssista.

Marssimatkojen hinnat
10 km 21 €, 25 km 43 €, 35 km 48 €, 48 km 53 €
Extreme-paketti 100€
Polkupyörämarssi (100 km) 15 €
Polkupyöräretki (Tuusulanjärven ympäri) 10 €/hlö, perhehinta (2 aikuista, 2 alle 15 v) 30 €

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 9.6. klo 16.00; sen jälkeen ilmoittautuminen ja maksu on mahdollista paikan päällä kortilla 10 €:n lisämaksulla.

Joukkueiden (vähintään 8 henkeä) ilmoittautuminen aki.makirinta@mpk.fi Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: etunimi, sukunimi, puhelin, syntymäaika ja sähköposti. Jos joukkueessa on yli 12 henkilöä, yksi joukkueen jäsen on ilmainen. Yli 15 henkilön joukkueesta kaksi marssijaa ovat ilmaisia.

Hintaan sisältyy huoltopisteiden tarjonta, vakuutus, maalissa keittoruoka, peseytymismahdollisuus sekä kunniakirja (kaikille), sekä kankainen marssimerkki ja marssimitali (marssimatkasta riippuen).

Lisätietoa marssista löytyy marssin kotisivuilta
https://mpk.fi/muu-toiminta/kesayonmarssi/tuusula/

Marssin johtaja
Aki Mäkirinta
040-5868 282
aki.makirinta@mpk.fi

Marssisihteeri
Riitta Jansson
riitta.jansson@kolumbus.fi

Kuva: Jaana Lähteenmäki

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.