Search
Close this search box.

Järvenpään Reserviläiset

Viimeisimmät

Reserviläisyhdistyksillä on sääntöjensä mukaisesti mahdollisuus kutsua yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi yhdistyksen tarkoitusperiä huomattavalla edistänyt henkilö. Kunniapuheenjohtajaksi voidaan kutsua vain yhdistyksen puheenjohtajana toiminut henkilö. Kunniapuheenjohtajana voi olla vain yksi henkilö kerrallaan. Kunniapuheenjohtaja ja kunniajäsenet eivät suorita yhdistykselle jäsenmaksua.

Järvenpään Reserviläiset ry kutsui Veteraanipäivänä 27.04.2004 ensimmäisen kerran historiansa aikana kunniapuheenjohtajan ja 5 kunniajäsentä. He olivat sotiemme veteraaneja ja tehneet pitkän päivätyön isänmaan, maanpuolustuksen ja yhdistyksemme hyväksi. Kunniapuheenjohtaja in memoriam kersantti Jaakko Mattila, kunniajäsenet in memoriam ylivääpeli Olavi Lintula, vääpeli Aarne Hagelin, vääpeli Toivo Mäkelä, ylikersantti Sulo Kerminen, vääpeli Veijo Kokkonen.

Yhdistyksen johtokunta päätti esittää yhdistyksen kevätkokoukselle uuden kunniapuheenjohtajan kutsumista. Järvenpään Reserviläiset ry:n kevätkokous 21.3.2023 päätti kutsua yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi Pekka Kärnän. Pekka on ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 1967 ja toiminut useita vuosia johtokunnan jäsenenä ja puheenjohtajana. Nykyään hän osallistuu yhdistyksen järjestämään toimintaan aktiivisesti ja osallistuu myös piirineuvoston tapahtumiin.


Kuvassa Pekka Kärnä ja yhdistyksen puheenjohtaja Jokke Härmä.


Järvenpäässä veteraanikeräykset jatkuvat, viimeisin keräys 10.3.2023. Taustakuvassa kerääjinä Hannut Jaakkola (oik.) ja Väänänen, lahjoituksen tekee yhdistyksen jäsen Ari Åberg.(kuva:Veikko Karhumäki)

 

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.