Uudenmaan Reserviläispiiri ry:n Piirineuvosto

Piirineuvoston toiminnan periaate on, että se antaa mahdollisuuden jäsenistölle olla mukana reserviläistoiminnassa vielä varsinaisen aktiivisen hallinnollisen yhdistystoiminnan jälkeenkin.
Piirineuvoston puheenjohtaja on toiminut yhdyssiteenä piirineuvoston ja piirin sekä yhdistysten välillä. Piirin toimintakertomuksessa ja toimintasuunnitelmassa on maininta Piirineuvostosta. Piirineuvoston toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä toimintakertomus ja tilinpäätös toimitetaan piiriin liitettäväksi piirin kokouspöytäkirjoihin. Puheenjohtaja osallistuu Uudenmaan Reserviläispiirin ja piirihallituksen kokouksiin.
Tavoitteena on ollut saada jäsen Piirineuvostoon jokaisesta reserviläisyhdistyksestä Uudenmaan Reserviläispiirin alueelta.
Myös puolisoilla on mahdollisuus olla mukana piirineuvoston toiminnassa. Piirineuvoston jäsenistö on yleisesti aktiivisesti mukana rivijäsenenä myös omien yhdistystensä ampuma- kuin muussakin toiminnassa sekä muutoinkin osallistuen aktiivisesti maanpuolustushengen vaalimiseen.

Jäsenistö
Piirineuvoston jäsenmäärä vuoden 2021 lopussa oli 35 jäsentä, myös puolisot ovat osallistuneet toimintaan. Uusia jäseniä ei ole reserviläisyhdistykset esittäneet kutsuttavaksi vuoden 2021 aikana. Lisäksi ystävyysjäseninä Viron Kaitseliit Harju Malevasta ovat Andres Sikka ja Rein Peetrimägi.

Toimihenkilöt
Hallitus

Puheenjohtaja Hans-Rune Holmberg Tammisaaresta
Varapuheenjohtaja Timo Saloranta Lohjalta
Sihteeri Jouko Hyvärinen Myrskylästä
Rahastonhoitaja Veikko Wahlstén Karkkilasta
Ampumavastaava Kaarlo Sihlman Pukkilasta
Toiminnantarkastus
Toiminnantarkastajat Matti Perttilä Myrskylästä
Seppo Helske Myrskylästä
Varatoiminnantarkastajat Aarre Arrajoki Lohjan Pusulasta
Sven Nordlund Tammisaaresta
Ampumatoiminta
Ampumavastaava Kaarlo Sihlman
Ampuma-asekouluttajat Veikko Wahlstén
Jouko Hyvärinen

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.