Tuusulassa

Viimeisimmät

Sipoossa lipunnaulaus

Sipoon Reserviläiset ry:n lipunnaulaustilaisuus pidettiin Sipoon seurakuntatalolla lauantaina 16.9.2023.

ISO kiitos taas kaikille marssijoille ja toimitsijoille mahtavasta suorituksesta! Sää suosi tapahtumaa ja marssijat olivat hyvällä tuulella, kilpailutoimisto ja huolto pelasivat perinteisen hienosti.

Osallistuneita oli 294 hlöä ja 3 koiraa; kaikki marssin suorittaneet löysivät tiensä takaisin maaliin, vaikka ikävä kyllä reittimerkintöihin kohdistui ilkivaltaa mutta merkitsemistiimi kävi ne uudelleen hoitamassa. Muutama keskeytys ja matkan vaihto kuuluvat asiaan ja nekin marssitoimisto joustavasti hoiti.

Uutena matkana oli Polkupyöräretki, jolle osallistui 8 henkilöä; kolmen marssin Extreme-paketin osallistujamäärä tuplaantui viime vuotiseen verrattuna! Kesäyö Tuusulassa vietettiin kirjaimellisesti marssien; viimeiset kävelijät saapuivat n. klo 5.00 maaliin.

Kiitos myös Vääpelikillalle, Tuusulan kunnalle ja kaikille marssin toteutusta tukeneille yrityksille ja yhteisöille.

Kiitos marssin suojelijalle Pihla Keto-Huoviselle marssin avaamisesta, Tuusulan Nyrkkeilyseuralle marssijoiden lämmittelystä ja Arlalle maalissa tarjoillusta proteiinilisästä.

Erityinen kiitos ja kunnioitus kuuluu 99 -vuotiaalle sotaveteraani Yrjö Sarasteelle, joka tänäkin vuonna osallistui marssiin ja halusi ilahduttaa maaliin saapuvia pienellä suklaisella yllätyksellä.

 

 

 

Ensi vuonna taas marssitaan! Muistakaa kertoa tapahtumasta ystäville, sukulaisille ja työporukoille ja ensi vuonna rikotaan reippaasti 300 osallistujan raja, eikö vaan?

Pysytään liikkeellä ja nähdään Urkassa ensi kesänäkin!

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.