Search
Close this search box.

Sipoon Reserviläisten aktiivinen syksy

Viimeisimmät

Sipoon Reserviläisten syyskausi on lähtenyt aktiivisena käyntiin. Kevätkaudella tapahtunut jäsenmäärän tuplaantuminen on ilahduttavasti näkynyt myös käytännön toiminnassa, kun osallistujamäärät ovat kasvaneet ja toiminnan kehittämiseksi on syntynyt uusia ideoita.

Perinteiset Nikkilän markkinat järjestettiin kahden vuoden koronatauon jälkeen jälleen sunnuntaina 25.9., ja Sipoon Reserviläiset oli paikalla ilmaisen nokipannukahvin merkeissä. Väkeä teltalla kävi paljon ja keskustelut yleisön kanssa olivat kiinnostavia. Uusia jäseniäkin saatiin. Myös kiireinen puolustusministeri Antti Kaikkonen ehti vierailla teltalla, mikä oli päivän kohokohtia.

Uudenmaan maanpuolustuspäivä järjestetään Sipoossa syksyllä 2024. Järjestelytoimikunta on aktivoitunut ja vierailee myös Mäntsälän maanpuolustuspäivässä 2022. Samassa yhteydessä vuonna 2024 tullaan viettämään Sipoon Reserviläisten 20-vuotisjuhlaa. Tervetuloa sankoin joukoin Sipooseen parin vuoden päästä!

Sipoon Reserviläisten perinteinen syysjotos järjestetään tällä kertaa Haminassa. Ohjelmassa on perustaitojen harjoittelua maastossa viikonlopun ajan. Perinteinen ampumaleiri on lokakuun puolivälissä, jolloin päästään kokeilemaan myös Reserviläisliiton tuella hankittua uutta kalustoa.

Tiistaimarssit pyörivät normaaliin tapaan. Joka tiistai kokoonnumme jollekin Uudenmaan luontokohteelle ja suoritamme 5-10 kilometrin marssin. Syksyllä on käyty jo mm. I maailmansodan linnoitusketjulla Itä-Helsingissä, Salmessa, Nuuksiossa, Luukissa ja Sipoonkorvessa. Myös liittojen maaottelumarssihaasteeseen on samalla ollut mahdollista osallistua.

Loppuvuodesta marssit ja ampumavuorot jatkuvat, ja joulukuussa kokoonnumme kauden päättäjäisiin, itsenäisyyspäivän tilaisuuksiin sekä jouluaaton kunniavartioon.

TEKSTI: OSSI IKONEN

Kuva Jenna Seppänen (markkinat)
Kuva Ossi Ikonen (Itä-Helsingin linnoitusketju)

Liity jäseneksi

Alla olevilla painikkeilla Reserviläisliiton tai Reserviupseeriliiton jäsenhakulomakkeeseen.